Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Marketing

Reklama juaj në Albanian.biz

Ju mund te reklamoni biznesin tuaj në Albanian.biz

Listimi i biznesit tuaj në Albanian.biz është falas. Por, nëse ju dëshironi të vendosni reklamë animacion, në krye të faqes, apo mëposhtë ose në anën e djathtë, atëherë këto lloj reklamash janë me pagesë, dhe me çmime shumë të volitshme.

Çmimorja
Reklama në krye të faqes, me dimenzione 468px x 60px
1 muaj: 100 €
3 muaj: 250 €
6 muaj: 400 €
1 vit: 700 €

Reklamat në anën e djathtë të faqes me dimenzione 300px × 128px
1 muaj: 80 €
3 muaj: 200 €
6 muaj: 300 €
1 vit: 500 €

Të gjitha reklamat publikohen në rotacion me përqindje të njejtë. Në dëshironi që reklama juaj të jetë jashtë rotacionit në njërin nga pozicionet, çmimi është 50% në të gjitha mënyrat e shkruara mëlartë.

Të gjitha çmimet janë në “Euro” dhe vlejnë nga data 1 Qershor 2011.

Reklamat publikohen prej datës së caktuar nga ju. Pagesa për reklamë duhet të bëhet para se të publikohet reklama.

Të gjitha reklamat që janë pë vazhdim të publikimit, ju lusim që pagesën të kryeni së paku një javë para se të vijë data e skadimit.

Nëse pagesa e vazhdimit të reklamës nuk bëhet deri në datën e skadimit, reklama do të largohet nga publikimi në Albanian.biz automatikisht.

Per informata na kontaktoni ne numrat e telefonit
Kosovë: ++386 49 447 910
Amerikë: ++1 646 662 9935
E-mail: info@albanian.biz

Albanian.biz në Facebook