Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Media Ndërkombëtare

LAJME BOTËRORE
CNN – US The Telegrapf – UK Canada Press – CA Der Spiegel – DE
Fox News – US Le Monde – FR Die Welt – DE Bild Zeitung – DE
ABC News – US Le Parisien – FR Kurier – AT Stern – DE
The NY Times – US L’Express – FR Berlin Morgenpost – DE Izvestia – RU
Washington Post – US Liberation – FR Vecernik – CZ FAZ – DE
Dagens Nyheter – SE Aftonbladet – SE Expressen – SE Le Figaro – FR
       
Nëse dëshironi ndonjë prezentim të shtohet në listë, ju lutem SHTYPNI KËTU dhe na shkruani

 

LAJME BOTËRORE / Formula 1
Formula 1 ITV F1 Sport Total F1 Kicker
Auto Motor Sport Planet F1 ESPN F1 F1 i
       
Nëse dëshironi ndonjë prezentim të shtohet në listë, ju lutem SHTYPNI KËTU dhe na shkruani

 

LAJME REGJIONALE
Vecer – SI Glas Slavonije – HR Dnevni Avaz – BA 24 Ur – SI
Novi List – HR Vjesnik – HR Dnevnik – SI Vijesti – ME
Danas – RS Rijeka Danas – HR Vecer. Novoosti – RS Vest – MK
Vijesti – HR Sitel – MK N. Makedonija – MK Oslobodjenje – BA
Vecernji List – HR B92 – RS Politika – RS Lju. Novice – SI
Denvnik – MK Dnevnik – VO Delo – SI Glas Javnosti – RS
Kurir Info – RS Blic – RS Corner – HR VESTI – MK
Pobjeda – ME Vesti Online – DA Vecer – MK Slob. Dalmacija – HR
Utrinski Vesnik – MK Dnevni List – BA K. Tjednik – HR Dolenjski List – SI
Saray Net – BA Medjimurje – HR Beta Press – RS Makarska Kron. – HR
Hina – HR STA – SI Fonet – RS Srna – BA
Fena – BA MIA – MK Mina – ME Tanjug – RS
       
Nëse dëshironi ndonjë prezentim të shtohet në listë, ju lutem SHTYPNI KËTU dhe na shkruani

Shkruani koment

Albanian.biz në Facebook