Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Rregulloret e UNMIK-ut ishin pengesë në privatizim

| Ekonomi, Kosovë | 8 September 2011

Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka prezantuar sot ndryshimet pozitive që janë bërë në procesin e privatizimit. Kryetari i Bordit të AKP-së, Dino Asanaj tha se ndryshimet kanë filluar qysh më parë, por tani me miratimin e ligjeve të reja nga Kuvendi, do të ketë transparencë më të madhe ndaj publikut.

Qysh nga qershori i këtij viti Bordi i AKP-së kishte marrë vendim për një riorganizim të AKP-së, që nënkupton ndryshimin e ligjeve, të cilat kanë të bëjnë me efektshmërinë e procesit të privatizimit dhe të likuidimit.

Asanaj thotë se miratimi i ligjeve për AKP-në është i një rëndësie të veçantë, sepse mundëson asaj një proces transparent dhe një zhvillim më të mirë ekonomik në vend./bota sot

1,554 shikime gjithsej, 1 shikime sot

  

Linkat sponzorues

Shkruani koment