Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

santiago

  • Personi kontaktues: Ramon
  • Telefoni: 0678451241
  • Adresa: albania
  • Qyteti: albania
  • Country: Albania
  • Kodi postal: 12345
  • Adresa www: http://albanian.biz
  • Listuar: 22 September 2019 9:00 am
  • Skadon 9851 ditë, 6 orëve
santiago

Përshkrimi

Oferta e kredisë midis individit

Përshëndetje Unë jam një operator ekonomik i kombësisë BELGJIKE. Unë jam aksionar në institucionet financiare dhe OJQ-të në Afrikën e Jugut dhe Afrikën Perëndimore. Në vazhdën e krizës financiare që kërcënon ekonomitë bashkëkohore dhe shkallën gjithnjë e më të madhe të papunësisë në vendet tona si rezultat i furnizimit gjithnjë në rënie të ekonomive familjare; Në partneritet me bankierët e mi, vendosa të jap kredi afatshkurtra, afatmesme dhe afatgjata për njerëzit e ndershëm, të cilët, pavarësisht nga kthimi mujor, po luftojnë për të përmbushur nevojat e tyre jetësore. norma e interesit e kredive është shumë e favorshme dhe kushtet e ofertave të kredisë janë shumë të thjeshta dhe kreditë e kërkuara mund të merren brenda një vonese prej 72 orësh nëse gjithçka është mirë. Nëse keni nevojë për para për probleme personale, me ndihmën e siguruesve të mi, unë jam i gatshëm t’ju bëjë një hua të jashtëzakonshme, shuma e të cilave duhet të jetë midis 5000€ dhe 15.000.000€

ju lutemi bashkohuni me postë: santiagoramonsouto@gmail.com

 

Kontaktoni me mua nga Whatsapp: +52-55-3545-4929

 

52 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.

Informata për postuesin e shpalljes

Shpalljet tjera të postuara nga santiagoramonsouto@gmail.com

Latest items listed by santiagoramonsouto@gmail.com »

Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment

Informata për postuesin e shpalljes

Shpalljet tjera të postuara nga santiagoramonsouto@gmail.com

Latest items listed by santiagoramonsouto@gmail.com »

Albanian në Facebook