Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Oferta e kredisë për biznese aplikohet tani

Oferta e kredisë për biznese aplikohet tani

Përshkrimi

Nevojë për një të shpejtë të parave kredi? Nëse për situata emergjente 

 

(shpenzimet mjekësore, të automjeteve kostot e zëvendësimit, 

 

riparim, etj.) ose për një më pak jetike e projektit (aftësinë për të udhëtuar, 

 

festat, blerjen e pasurive të patundshme mundësi, për të zbuluar një 

 

e dorës së dytë automjeti lënë etj. ) 

 

Ne ofrojmë të ndryshme të kredisë zgjidhje që variojnë nga 5000 euro për të 

 

50.000.000 euro (me një normë të ulët prej 3%), për financimin e të gjitha projekteve 

 

që është i afërt për zemrën tuaj. 

 

NB: ju lutemi të na japë tuaj shuma e kredisë shumë shpejt dhe 

 

juaj e shlyerjes së huasë afatgjatë. 

 

Për më shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni direkt me email:

 

raimobruno00@gmail.com ;

 

Whatsapp: +33 756 945 024

116 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.


Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment