Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Nevojë për një dorë për të lënë një ngërç financiar që zgjat për një kohë për shkak të refuzimit të bankës suaj për një hua ose a financimi?

Nevojë për një dorë për të lënë një ngërç financiar që zgjat për një kohë për shkak të refuzimit të bankës suaj për një hua ose a financimi?

Përshkrimi

Nevojë për një të shpejtë të parave kredi? Nëse për situata emergjente 

(shpenzimet mjekësore, të automjeteve kostot e zëvendësimit, 

riparim, etj.) ose për një më pak jetike e projektit (aftësinë për të udhëtuar, 

festat, blerjen e pasurive të patundshme mundësi, për të zbuluar një 

e dorës së dytë automjeti lënë etj. ) 

Ne ofrojmë të ndryshme të kredisë zgjidhje që variojnë nga 5000 euro për të 

 80,000,000 € (me një ulet norma e interesit të 2%), për financimin e të gjitha projekteve 

që është i afërt për zemrën tuaj. 

NB: ju lutemi të na japë tuaj shuma e kredisë shumë shpejt dhe 

juaj e shlyerjes së huasë afatgjatë. 

Për më shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni direkt me email: raimobruno00@gmail.com

WhatsApp: +33 756 945 024 

Viber : +33 756 945 024 

130 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.


Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment