Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Nevojë për një dorë për të lënë një ngërç financiar që zgjat për një kohë për shkak të refuzimit të bankës suaj për një hua ose a financimi?

Nevojë për një dorë për të lënë një ngërç financiar që zgjat  për një kohë për shkak të refuzimit të bankës suaj për një hua ose a  financimi?

Përshkrimi

Nevojë për një dorë për të lënë një ngërç financiar që zgjat

për një kohë për shkak të refuzimit të bankës suaj për një hua ose a

financimi? nuk ka problem edhe nëse ju jeni të mbërthyer ose ju refuzohet të hyni

kreditë në bankën tuaj në vendet tuaja lidhen me të

njohja e kushteve të favorshme të huasë dhe financimit

nga individë, institucione financiare apo banka të mëdha pa

shqetësoni dhe thoni lamtumirë problemet tuaja financiare. Unë jam një

investitor në partneritet me institucionet e pavarura të kreditit

i cili ka investuar në fusha të ndryshme për më shumë se 8 vjet dhe ju ndihmon

marrja e kredive në 72 orë maksimumi nga 2000 € deri në më shumë

8.000.000,00 € për një normë interesi midis 2 dhe 7% të negociueshme

nëse mund t’i përmbushni kërkesat minimale. Ju duhet të bëni a

kredi ose një partner financiar që mund të investojë në projektin tuaj,

ju lutem shënoni fushat në të cilat unë mund t’ju ndihmoj për

realizimin e projekteve tuaja ose të merrni ju nga bllokimi financiar.

Për më shumë informacion Na kontaktoni direkt me email:

loanmoney08@gmail.com

222 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.


Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment