Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Ndihma financiare

 • Telefoni: 0667699407
 • Adresa: albania
 • Qyteti: albania
 • Country: Albania
 • Kodi postal: 76543
 • Listuar: 26 August 2017 3:30 pm
 • Skadon 9247 ditë, 8 orëve

Përshkrimi

Përshëndetje Z. dhe Znj 

 

Ky mesazh caters për individët , të varfërve , apo të gjithë ata 

të cilët janë në nevojë për një kredi të caktuar për të rindërtuar tyre 

jetës . ju jeni në kërkim për kredi ose për të ringjallur tuaj 

aktivitetet ose për realizimin e një projekti , ose për ju 

të blerë një apartament, por ju është ndaluar të bankës ose juaj 

dosje është e refuzuar në bankë. Unë jam një mënyrë të veçantë unë e granteve të 

kredi duke filluar nga 2.000 euro deri në 50,000 euro për të gjithë personat në gjendje të 

përputhje me kushtet e . Unë nuk jam një Bankë dhe unë nuk do të kërkojnë 

një shumë e dokumenteve të kenë besim tek ju ,por ju duhet të jenë të 

Vetëm një person , i Sinqertë , i Mençur dhe i Besueshëm. Unë e granteve e kredive të 

njerëzit të gjallë në të gjithë Evropën dhe në Botë( 

Francë , Belgjikë , Kanada , Zvicër , Rumani , Itali , Spanjë , 

Portugali …). Im e interesit është 3 % në vit.Nëse keni nevojë për 

paratë për arsye të tjera , ju lutem mos hezitoni të kontaktoni me mua për 

më shumë informacion. Unë jam në dispozicion për të plotësuar klientëve të mi në 

një maksimum prej 3 Ditësh nga marrja e formën tuaj 

aplikimi. Nëse jeni të interesuar, ju lutem më kontaktoni për më shumë 

e informacionit. 

Email : leraystephane93@gmail.com

371 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: leray
 • Anëtar prej: 26 August 2017

Shpalljet tjera të postuara nga leray

Latest items listed by leray »

Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: leray
 • Anëtar prej: 26 August 2017

Shpalljet tjera të postuara nga leray

Latest items listed by leray »

Albanian në Facebook