Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Kredi të ofruar të holla të shpejtë

 • Telefoni: 965874214
 • Adresa: albanie
 • Qyteti: Berat
 • Country: Albania
 • Kodi postal: 76540
 • Listuar: 18 September 2017 1:36 pm
 • Skadon 9117 ditë, 11 orëve
Kredi të ofruar të holla të shpejtë

Përshkrimi

Përshëndetje Z. dhe Znj 

Ky mesazh caters për individë , për të varfrit , apo për të gjithë ata që janë në nevojë për një kredi të caktuar për të rindërtuar jetën e tyre . ju jeni në kërkim për kredi ose për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një projekti , ose ju duhet të blerë një apartament, por ju janë të ndaluara bankare apo file tuaj në verën e refuzoi në bankë. Unë jam një veçanti I ofron kredi duke filluar nga 2,000 EURO deri në 50,000 EURO për të gjithë personat në gjendje për të përmbushur kushtet . Unë nuk jam një Bankë dhe unë nuk do të kërkojnë 

një shumë e dokumenteve të kenë besim tek ju ,por ju duhet të jetë një person i Drejtë , i Sinqertë , i Mençur dhe i Besueshëm. Im e interesit është 3 % në vit.Nëse keni nevojë për 

paratë për arsye të tjera , ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni për më shumë informacion. Unë jam në dispozicion për të plotësuar klientëve të mi në një kohëzgjatje maksimale prej 3 Ditësh pas pranimit të formularit të aplikimit. Nëse jeni të interesuar, ju lutem më kontaktoni për më shumë 

e informacionit.

Email: leraystephane93@gmail.com

493 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: leray
 • Anëtar prej: 26 August 2017

Shpalljet tjera të postuara nga leray

Latest items listed by leray »

Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: leray
 • Anëtar prej: 26 August 2017

Shpalljet tjera të postuara nga leray

Latest items listed by leray »

Albanian në Facebook