Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Kotica sh.pk.

  • Personi kontaktues: Kotica
  • Telefoni: +355682084660
  • Telefoni mobil: +355674084660
  • Adresa: Superstrada Lac - Mamurras Km.2 Lac - Albania
  • Qyteti: Lac
  • Country: Albania
  • Kodi postal: 4701
  • Adresa www: koticashpk.com
  • Listuar: 26 May 2015 2:13 pm
  • Skadon 8907 ditë, 13 orëve
Kotica sh.pk.
Kotica sh.pk. - Fotografi1Kotica sh.pk. - Fotografi2Kotica sh.pk. - Fotografi3Kotica sh.pk. - Fotografi4Kotica sh.pk. - Fotografi5Kotica sh.pk. - Fotografi6Kotica sh.pk. - Fotografi7

Përshkrimi

Pas investimeve të njëpasnjëshme në vitin 1999 vëmendje të veçantë Z. Kotica i kushtoi prodhimit të betonit duke marrë shkas nga eksperienca e tregëtuesve dhe prodhuesve italian. Që nga ky vit shoqëria Kotica punon pranë ndërtuesve për t’i furnizuar ato me produkte cilësore, me kushtet më tëmira teknike dhe për t’ju garantuar atyre zgjedhjen ideale.

Fillimisht në blloqe, më pas në prodhimin e betonit Kotica hyri  ndjeshëm në treg   dhe bëri të mundur përthithjen e klienteve në menyre të menjëhershme.
Duke punuar me teknologji Italiane me nj
ë shërbim të shpejt dhe duke ofruar produkte cilësore me çmime konkuruese të mbështetur dhe në faktin që për lëndën e parë u hap një lavatriçe, gjë që e cila uli ndjeshëm koston e prodhimit dhe rriti cilësine.
Z.Kotica investoi gjer
ësisht në implementimin e teknologjisë italiane të re dhe moderne duke lehtësuar dhe modernizuar kështu proçeset e prodhimit.Produktet prodhohen sipas standarteve europiane.Shoqëria ofron gjithnjë një cilësi të lartë të prodhimeve pa lënë pas dore çmimet konkuruese dhe të përshtatshme me tregun.
Z.Kotica i v
ë theksin trajnimit të Burimeve Njerëzore duke bërë keshtu një investim në cilësine e shërbimit dhe të sjelljes ndaj konsumatorit
Kotica Sh.p.k 
është rritur në vazhdimësi falë besimit të klienteve të saj,do jetë gjithnjë e drejtuar drejt së ardhmes së ndërtimit.
Kotica Sh.p.k sot dallohet si nj
ë nga shoqëritë më të mira në sektorin e prodhimit të betonit në nivel nacional.

 

Following successive investment in 1999 special attention paid Mr Kotica concrete production by considering the experience of Traders and Italian manufacturers. Since this year the company Kotica works near the builders to supply them with high quality products, with technical TEMIRA conditions and guarantee them the ideal choice you.

Initially the blocks, then in the production of concrete significantly Kotica entered the market and made possible the absorption of clients immediately.

Working with Italian technology with a fast service and providing quality products with competitive prices and the fact that support for raw materials opened a washing machine, which which significantly reduced production costs and increased quality.

Z.Kotica widely invested in the implementation of new technology and modern Italian and modernize thus facilitating processes produced prodhimit.Produktet europiane.Shoqëria standards offering more high-quality products without neglecting competitive prices and suited to the market.

Emphasizes training Z.Kotica HR doing so an investment in the quality of service and customer behavior towards

Kotica Sh.pk has grown consistently thanks to its clients trust, will increasingly be geared towards the future of the building.

 

Kotica Sh.pk today stands as one of the best companies in the manufacturing sector at the national level concrete.

 

Nuk ka shikime ende


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.


Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment