Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Dolphin

 • Telefoni: 038 222 205
 • Adresa: Nëna Terezë p.n.
 • Qyteti: Prishtinë
 • Country: Kosova
 • Kodi postal: 10000
 • Listuar: 13 June 2011 10:58 pm
 • Skadon 6824 ditë, 12 orëve
Dolphin

Përshkrimi

Kompania për Pastrimin e Përgjithëshem dhe Ekologjik “Dolphin “ nga Prishtina është ndërmarrje legale e shërbimeve , e regjistruar më 02.11.2000, me numrin e regjistrimit të përkohëshëm 80322593 dhe e riregjistruar me 12.06.2003 pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë si biznes i përherëshem.

Kjo kompani është vazhdimësi e kompanisë “ ASM “ nga Malme e Suedisë, e cila këtë veprimtari e zhvillon me sukses që nga viti 1987.

Specializim i saj janë shërbimet për mirëmbajtje në institucione publike , komuna, universitete, shkolla spitale, rrugë, parqe dhe hapësira të ngjajshme Kompania “ PPE – Dolphin “ ka depërtuar me sukses edhe në tregun Kosovar, ku deri sot ka lidhur disa kontrata për punë si p.sh: Agjencioni Evropian për Rindërtim – zyret në Prishtinë, Shkup dhe Selanik (nga data 01/04/2002 deri më 01/04/2005 ).Kompania e Sigurimeve “ INSIG “ –zyret e të gjitha filialeve në Kosovë që nga viti 2001(ende vazhdon kontrata)Ministria e Shërbimeve Publike (nga data 09/12/2003 deri më 09/12/2005) Objektet: -Ndërtesa e Gërmisë-Kuvendi Komunal-Eximkosi-Qafa 1-Qafa 2-Galeria-Muzeu i Vjetër i Qytetit Kompania DOLPHIN kryen punët me makina dhe mjete të pastrimit me teknologji më moderne si p.sh. :-Fshisat thithëse ekologjike (nuk bëjnë ndotjen e ajrit);

Makinat për larje të dyshemesë plastike, mermer, tepihë, laminat – të gjitha të prodhimit suedez- Detergjentet e pastrimit ditor të prodhimit JONHSON që janë produkte standardesh europiane dhe ekologjikisht të pastërta.

3,829 shikime gjithsej, 2 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: Reklama
 • Anëtar prej: 11 June 2011

Shpalljet tjera të postuara nga Reklama

Latest items listed by Reklama »

Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: Reklama
 • Anëtar prej: 11 June 2011

Shpalljet tjera të postuara nga Reklama

Latest items listed by Reklama »

Albanian në Facebook