Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Bonus Bonita

 • Telefoni: 038 582 850
 • Fax: 038 581 446
 • Adresa: Avdi Kelmendi p.n.
 • Qyteti: Lipjan
 • Country: Kosova
 • Kodi postal: 14050
 • Adresa www: www.bonusbonita.com
 • Listuar: 13 June 2011 9:20 pm
 • Skadon 6725 ditë, 13 orëve
Bonus Bonita
Bonus Bonita - Fotografi1Bonus Bonita - Fotografi2Bonus Bonita - Fotografi3Bonus Bonita - Fotografi4

Përshkrimi

Bonus është themeluar në vitin 1987 në Prishtinë. Fillimisht si veprimtari ka pasur prodhimin e masave plastike për produktet ushqimore, farmaceutike, kimike, kozmetike dhe produktet tjera të mbështetura në kërkesat specifike të tregut.

Gjatë luftës në Kosovë me rastin e bombardimeve, edhe ndërmarrja Bonus pësoi dëmtime të rënda duke u djegur kështu plotësisht.

Pas përfundimit të luftës fillojnë angazhimet për rihapjen e firmës me emër të njëjtë por me veprimtari tjetër, fillimisht me prodhimin e ujit natyral dhe atij mineral me emër ‘Bonita’, pastaj në vitin 2005 bëhet licencimi i kësaj fabrike Wild për prodhimin dhe mbushjen e lëngjeve Libella

Libella është pije me traditë mbi 50 vjeçare dhe është një ndër markat gjermane me përbërje ideale të frutave të ndryshme që është dëshmuar në shumë vende të botës. Si Burim kryesor përpara Libellës qëndron kompania gjermane Wild.

Libella ofron kënaqësi dhe freski në çdo moment për secilën shije. Asortimenti i produkteve përfshinë pije të gazuara, pije të pagazuara, pije me lëng frutash, si deh pije me dobi të veçantë funksionale.

Firma Bonus me kapacitetin e vet të prodhimit të ujit ‘Bonita’ mbulon tërësisht tregun e Kosovës, dhe pjesërisht vendet e rajonit. Kualiteti dhe marka e njohur e ujit Bonita dëshmon për sukseset dhe vlerën e kompanisë Bonus

Fabrika ‘Bonus’ prodhon këto produkte:

Ujin natyral dhe të gazuar ‘BONITA’ dhe atë në këto paketime:
Ujë natyral 1.5L PET
Ujë natyral 0.5L PET
Ujë natyral 0.25L Qelq
Ujë i gazuar 1.5L PET
Ujë i gazuar 2L PET
Ujë i gazuar 0.5L PET
Ujë i Gazuar 0.25L Qelq
Bidon 19.5L PET

Si dhe lëngjet ‘LIBELLA’, me këto shije dhe paketime:
Libella Vital Ace 2l dhe 0.5l
Libella Mollë e Gjelbert 2l dhe 0.5l
Libella Caj i Ftohtë 2l dhe 0.5l
Libella Limon 2l dhe 0.5l
Libella Portokall 2l dhe 0.5l
Libella cola 2l dhe 0.5l

Për më shumë info, vizitoni web faqen tonë!

5,299 shikime gjithsej, 1 shikime sot


Kontakt

Postuesi

Për kontaktim në lidhje me këtë shpallje, plotësoni formularin mëposhtë që të dërgoni mesazhin tek postuesi i shpalljes.

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: Reklama
 • Anëtar prej: 11 June 2011

Shpalljet tjera të postuara nga Reklama

Latest items listed by Reklama »

Maps


Linkat sponzorues

Shkruani koment

Informata për postuesin e shpalljes

 • Listuar nga: Reklama
 • Anëtar prej: 11 June 2011

Shpalljet tjera të postuara nga Reklama

Latest items listed by Reklama »

Albanian në Facebook