Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Në Mal të Zi, 96.000 turistë

| Mali i Zi, Turizëm | 18 July 2011

Në Malin e Zi aktualisht po qëndrojnë 96 mijë turistë, që është 7 për qind më shumë se sa në periudhën e nyejt të vitit të kaluar.

Në strukturën e turistëve, dominojnë të huajt, që janë mbë 90 mijë, njoftohet nga Organizata nacionale e turizmit të këtij vendi.

Më së shumti turistë të huaj, ose mbi 65 mijë po qëndrojnë në kapacitetet hoteliere private, 24.700 janë vendosur nëpër hotele, ndërsa rreth 6 mijë turistë janë përqendruar nëpër pushimore dhe kampe turistike.

Nuk ka Tag-ë

2,118 shikime gjithsej, 1 shikime sot

  

Linkat sponzorues

Shkruani koment