Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohuni | Kyqunirss

Haxha mohon presionin e Thaçit për kontratën me “Dardafone”-in

| Ekonomi, Kosovë | 7 August 2011

Drejtori ekzekutiv i PTK-së, Shyqri Haxha, ka pohuar se nuk i ka bërë presion kryeministri Hashim Thaçi që të nënshkruajë kontratën me operatorin “Dardafon” dhe se nënshkrimi i saj nuk i ka bërë dëm PTK-së. Akuzat e bëra ndaj tij, sipas Haxhës, janë të pabaza dhe të paargumentuara. Këto pohime Haxha i ka bërë në një konferencë për media, ku ai i bëri publike të arriturat e PTK-së për 6-mujorin e parë të këtij viti. Rritja prej 7 për qind e të hyrave operative në vitin 2011, në krahasim me vitin 2010, vjen si rrjedhojë e afarizmit të suksesshëm të PTK-së në gjashtëmujorin e parë të këtij viti, të cilën sukses e prezantoi Haxha.“Të hyrat financiare gjatë gjashtëmujorit të vitit 2011 janë për 7 për qind më të larta krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2010. Në shifra, në fund të qershorit 2011, ato kanë qenë 75.122.000 krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar kur kanë qenë 70.208.000”, ka deklaruar dr. Shyqyri Haxha në prezantimin e tij. Përpos të arriturave të pakontestueshme në gjashtëmujorin e parë të vitit 2011, ndarjes së shumës në vlerë prej 15 milionë eurosh për Qeverinë e Republikës së Kosovës, kryeshefi ekzekutiv i PTK-së ka njoftuar së ka ndarë edhe 6.500 euro për familjen e heroit të Kosovës, Enver Zymberit. Përmes kësaj ndihme modeste, PTK-ja solidarizohet me dhimbjen e madhe të familjes Zymberi për humbjen e birit të tyre në krye të detyrës./ kosova sot

    

1,702 shikime gjithsej, 1 shikime sot

  

Linkat sponzorues

Shkruani koment